Personvern og sikkerhet

Alle våre kunder skal føle seg trygge på at de elementene de velger å laste opp, eller personlig hilsen i sms, som et ledd av sin gavekortbestilling, ikke vil bli videreformidlet eller anvendt til noe annet formål enn nevnte bestilling.

Vår behandling av personopplysninger

Personopplysninger og bilder som kunder hos dittgavekort.no benytter seg av i forbindelse med bestilling av gavekort, betraktes som privat informasjon og vil bli behandlet deretter.

I bestillingsløsningene til dittgavekort.no samarbeider vi med Nets, TietoEvry og Microlog, og vi trenger persondata om deg for at vi skal kunne levere våre ulike produkter. Når du handler i våre kjøpsløsninger, blir betalingen behandlet av Netaxept, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Vipps, Visa og MasterCard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Databehandlere ved kjøp av digitale gavekort på www.dittgavekort.no er TietoEvry AS og Microlog AS og databehandlingsansvarlig er Olav Thon Gruppen AS.

Vi bruker din persondata for å kunne levere tjenesten og supportere produktet etter at det er levert. Informasjonen som tas vare på ved gjennomføring av kjøp av gavekort på SMS/epost, er navn og e-postadresse på kjøper, for at vi skal kunne sende deg kvittering på kjøpet. Vi lagrer i tillegg navn/telefonnummer/epost til mottaker av gavekortet for å kunne sende hentekode på sms/epost. Ved kjøp av gavekort som blir sendt med posten trenger vi bestillers e-postadresse for kvittering. Navn, adresse og mobilnummer til mottaker eller bestiller behøves for levering og aktivering av gavekort.

Personvernerklæring for Olav Thon Gruppen og bruk av informasjonskapsler.