Jeg har fått gavekort

Gratulerer med gavekortet! For å sjekke saldo kan du enkelt trykke på knappen nedenfor for mer informasjon.

Sjekk saldo

Gavekort som er kjøpt frem til 31.12.23 er gyldige i ett år. Gavekort som er kjøpt fra og med 1.1.24 er gyldige i tre år. Gavekortets gyldighet starter enten fra ladedatoen eller fra det tidspunktet du henter gavekortet i automaten på kjøpesenteret.

Hvor kan jeg bruke gavekortet?

Dittgavekort.no kan brukes i mer enn 4000 butikker på nesten 80 kjøpesenter og på over 70 hoteller. Velg hvilket fylke du vil se oversikt over kjøpesenter og hotell som tar imot dittgavekort.no. Eventuelle avvik på butikknivå finner du på det enkelte kjøpesenter sin hjemmeside.

Har du fått gavekort på SMS eller e-post?

Det første du må gjøre er å hente gavekortet i en automat på et av ca. 80 kjøpesentre i Norge. Du taster hentekoden som er i meldingen og ut av automaten kommer gavekortet som er klart til bruk i 4000 butikker på ca. 80 kjøpesentre og på over 70 hoteller. Du kan kjøpe akkurat det du ønsker deg, eller booke hotellrom og nyte en deilig middag i en av restaurantene til Thon Hotels.

Du har mange valgmuligheter og det beste er at du bestemmer helt selv hva du vil bruke gavekortet på!

VIser dittgavekort.no på sms

Må du aktivere kortet ditt?

Hvis gavekortet har maskintrykt ladedato og beløp på baksiden må det aktiveres før bruk. Koden står i brevet som fulgte med kortet. Du vil få meldingen «The gift card is not registered in our systems».

Om dato og beløp er skrevet på for hånd, eller at feltet er blankt så er gavekortet klart til bruk. Du vil se både ladedato, ladested og beløp ved saldosjekk. Sjekk alltid saldo før du tar kontakt med kundeservice.

Hvordan bruker du gavekortet?

Hent ut gavekort

1. HENTE UT GAVEKORT

Får du en hentekode tilsendt på SMS eller e-post må du hente det fysiske gavekortet i en av våre gavekortautomater. Trykk på knappen ‘hentekode’ på skjermen, tast inn de åtte tegnene som utgjør koden, og et fysisk gavekort kommer ut i automaten

Ta med gavekort

2. TA MED GAVEKORTET FOR Å KJØPE

Gavekortet tar du med til butikken eller hotellet du ønsker å handle i.

Betal med gavekort

3. BETAL MED GAVEKORTET

Gavekortet brukes i vanlig betalingsterminal som et bankkort uten pin-kode.

Aktiver gavekort

1.1 AKTIVERING AV GAVEKORTET

Hvis gavekortet har påtrykt ladedato og beløp på baksiden (ikke håndskrevet), må det aktiveres før bruk. Koden står i brevet som fulgte med kortet. Ring 22 89 82 99, for å aktivere kortet.

Ikke aktivering

1.2 IKKE AKTIVERING AV GAVEKORTET

Hvis kortet ditt er kjøpt på et kjøpesenter, er ladedato og beløp håndskrevet på baksiden av gavekortet, og klart til bruk.

Betal med gavekort

2. BETAL MED GAVEKORTET

Gavekortet brukes i vanlig betalingsterminal som et bankkort uten pin-kode.