Bilde av et par som smiler og klemmer hverandre hvor damen holdet et bukett med røde roser

Gi bort en romantisk opplevelse til Valentines Day

Om du har et stort eller lite budsjett: En romantisk opplevelse er den perfekte valentine-gaven. Ikke bare er det et gavetips som kan tilpasses nøyaktig til din kjæres preferanser: Som en bonus får du bli med på opplevelsen, og dere får nye felles minner som styrker forholdet deres.

Romantiske tips til Valentine-gaven

Med dittgavekort.no får dere en magisk opplevelse på et valgfritt Thon-hotell, hvor som helst i landet. Gavekortet kan dekke både hotellovernatting og en deilig middag i hotellrestauranten. Velg et hotell i nærheten, eller slå på stortromma og opplev en ny landsdel sammen.

Restaurant på Thon Hotel Nidaros

Romantisk helgetur til Midt-Norge

Thon Hotel Nidaros i Trondheim er et nyoppusset hotell midt i sentrum. Besøk Nidarosdomen, rusle i brosteinsgatene på Bakklandet og bli underholdt i Trøndelag teater eller på Rockheim. Trondheim har alt dere trenger, enten det er shopping, kultur eller vikinghistorie som frister mest.

Bilde av Thon Hotel Polar Superior rom

Romantisk helgetur til Nord-Norge

Thon Hotel Polar i Tromsø ligger sentralt i sentrum. Tromsø kalles gjerne Nordens Paris, og kan by på alt fra museum, vitensenter og byliv til hvalsafari, nordlysturer og reinsledekjøring. Her er det virkelig muligheter til å gjøre noe helt nytt sammen.

Bilde av preikestolen med et par som ser ut mot utsikten

Romantisk helgetur til Vestlandet

Thon Hotel Maritim i Stavanger er det perfekte utgangspunktet for aktiviteter og utflukter. Få med dere Preikestolen, Stavanger Kunstmuseum, Fargegata og gamlebyen. Stavanger er et godt valg for alle slags par – enten dere er sporty, kunstinteresserte eller vil ta livet med ro i en koselig kafe.

Rose bukett med dittgavekort

Slik gjør du

Gi gavekortet sammen med et kort, hvor du skriver at du gjerne vil ta med din kjære på en helgetur – bare dere to. Hvorfor ikke la destinasjonen bli opp til kjæresten? Garantert suksess!

Her finner du en oversikt over hvilke Thon Hotels gavekortet kan benyttes på.