Rød store hjerter og gaevesker med dittgavekort stående på en podium

Gavetips til Valentine's Day

Roser er røde, fioler er blå. Hva i all verden skal jeg gi til kjæresten nå?

Synes du det er vanskelig å finne en gave til kjæresten?

Et gavekort fra dittgavekort.no gir den som mottar det mulighet til å kjøpe seg akkurat det en ønsker seg.

En romantisk hotellweekend? En intim middag på restaurant? De skoene partneren har siklet etter, men aldri kjøpt seg? Med vårt gavekort kan du handle på alle våre sentre, samt hotellovernatting hos Thon Hotels. Se her for en oversikt over alle steder gavekortet kan brukes.

Gavekortet kan du kjøpe på våre sentre eller på våre nettsider. Finn ditt nærmeste senter her.

Hvis du bestiller gavekortet med levering i posten, eller digitalt på SMS eller e-post, kan du personalisere kortet.

Da får du en gave som er både praktisk og personlig – et gavekort med bilde av deg og din kjære på! Last opp et bilde av deg og kjæresten, ektefellen eller samboeren i nettbutikken vår, og få tilsendt et gavekort innen åtte dager som hun eller han kan bruke akkurat som de vil. Legger du ved en bukett roser og sjokolade, kan ikke årets valentinesgave slå feil!

Lag ditt unike gavekort i nettbutikken.

to dittgavekort med tilpasset bilde på kortet

Er kortet brukt opp?

Det kan være vanskelig å kaste et gavekort som partneren har lagt litt ekstra innsats i, og med et søtt bilde av dere på forsiden. Hvorfor ikke ta vare på det? Du kan henge det på kjøleskapet eller lage en nøkkelring ut av den, eller bare ha det i lommeboken som et minne om din kjære.

Hva med å henge det opp sammen med flere bilder og polaroid bilder dere har med venner og familie, og lage en liten fotovegg eller fototavle med fine minner. Du kan til og med lage juletrepynt med det, la kreativiteten flyte!

Kjøleskap med bilder, magneter og dittgavekort magnet