En mobil med dittgavekort ligger ved siden av en PC på et sort skrivebord, sammen med en sort penn og en sort notatbok.

Gave til kompis

Hva med en gave som hinter om opplevelser dere kan gjøre sammen? Et gavekort kan være alt fra nye sykkelsko til et måltid på et lokalt spisested.

Tenk på hva hobbyene eller interessene til kompisen din er, har kompisen din en hobby du vil hjelpe å sponse? Kanskje dere har en restaurant eller et utested dere har hatt lyst til å prøve ut?

Du kan gi en minnerik gave som kameraten din vil sette pris på ved å laste opp et bilde av opplevelsen eller det du vil gaven skal gå til. Hvis vennen din ønsker seg en elektronisk gadget, så kan du laste opp bildet av denne på gavekortet.

Eller så kan du lage et gavekort med et bilde av han og deg som viser at du verdsetter vennskapet, og som han da kan ta vare på som et minne.

Kjøp dittgavekort.no med eget bilde.

Kjøp dittgavekort.no

Normal leveringstid er opp til 8 virkedager hvis du velger dittgavekort.no med eget design eller bilder fra vårt bildegalleri. Har du ikke riktig så god tid kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design. Eller du kan sende gavekortet på SMS eller e-post med en personlig hilsen.