mann som personaliserer gavekort på dittgavekort.no

Hvordan lage en personlig gave

Trenger du gavetips til en personlig gave til mor og far, søsken, venner, besteforeldre eller kjæresten?

Vi har laget en enkel guide til hvordan du lager en personlig gave som den heldige mottakeren garantert vil sette pris på:

  1. Finn ditt bilde som skal pryde gavekortet. Bilde av barnebarna, bilde av et romantisk sommerminne til kjæresten eller et bilde fra tidenes jentetur til bestevenninnen? Les hvordan du laster opp egne bilder.
  2. Legg inn bestilling på gavekort her
  3. Legg inn navn og adresse, betal og få gavekortet levert rett i postkassen.
  4. Lag et fint kort og legg det sammen med gavekortet i en delikat innpakning.
  5. Når gavekortet er brukt opp kan han eller hun lime en magnet på kortet, og bruke det som en fin og dekorativ kjøleskapsmagnet - en gave som varer!

Si det med bildet

For at gaven skal oppleves som personlig må du vise at du har tenkt på den som skal motta gaven. Hvilket bilde du velger å ha på gavekortet sier noe om hvor godt du kjenner den som skal ha gaven. Har du en kjæreste som elsker verktøy - hva med bilde av verktøy på gavekortet, så kan han kjøpe seg akkurat det verktøyet han trenger.

Og hva med mamma - elsker hun bøker eller blomster? Har du en venninne som elsker berlinerboller eller har skodilla? Og lillebror, hva er han interessert i? Treffer du blink med bildet, vil gaven helt sikkert oppfattes som personlig og du noe du har brukt tid og omtanke på.

to personlige gavekort med bilde av strikket bamser og bøker

Et treffende bilde på gavekortet sammen med en personlig hilsen og kanskje en litt kreativ innpakning av gavekortet - og du har en meget personlig gave hvor mottakeren kan bruke kortet på det han eller hun som vil.

Etter kortet er brukt opp, kan man lime på en magnet og henge det på kjøleskapet, eller lage et hull på kortet og bruke det som nøkkelring. Et fint minne som varer!

bilde av en hånd som limer fast en magnet bak på et gavekort

Leveringstid på nettbutikken er opp til 8 virkedager.

Har du ikke riktig så god tid på deg kan du dra på ditt nærmeste kjøpesenter og kjøpe gavekortet der, med standard design. Eller så kan du raskt og enkelt sende et gavekort på SMS eller e-post.

Med dittgavekort.no blir gaven akkurat det mottakeren ønsker seg!