Dekket bord til jul.

Julegavetips med opplevelser

Opplevelser er en fin gaveidé som alltid blir satt pris på: Tid fylt med lykke er jo ikke noe man kan legge i en skuff!

Så enkelt er det å bestille:

  1. Klikk deg inn på denne siden.
  2. Velg om du ønsker å kjøpe gavekort på SMS eller e-post med en personlig hilsen, få gavekortet levert med posten og designe det selv, eller kjøpe fysisk på kjøpesenter.

Julegave.gif

Forslag til reisemål og opplevelser

Hva med å gi bort en hotellweekend eller et restaurantbesøk i julegave til mor og far? Eller gi det til kjæresten, så får du bli med selv også! Har du barn, kan du overraske med en gave til hele familien, så har dere noe å glede dere til sammen.

dittgavekort.no kan brukes til overnatting og restaurantbesøk på over 70 Thon Hotels i hele Norge. Dette gir mange muligheter for små og større utflukter, uansett landsdel.

thon-hotel-lofoten-700p.jpg

Nyt naturen i Lofoten

For den som vil oppleve storslått, nordnorsk natur, er Thon Hotel Lofoten et ypperlig utgangspunkt. Hotellet ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten. Se den berømte Svolværgeita på nært hold, kanskje blir det til og med en topptur i luftige omgivelser? 

bryggen-i-bergen-700p.jpg

Byferie i Bergen

Planlegger du en byferie til Bergen, kan du glede deg til vandring på Bryggen, shopping på Bergen Storsenter og fantastisk utsikt fra Fløibanen. Vestlandshovedstaden har noe for enhver smak: God mat, kunst, sport og uteliv. Vi har to sentralt beliggende hoteller i Bergen hvor dittgavekort.no kan brukes: Thon Hotel Bristol Bergen og Thon Hotel Rosenkrantz Bergen.

vitensenteret-sorlandet-700p.jpg

Sørlandsidyll i Arendal

Gå for sørlandsidyll med en aktiv weekendtur til hyggelige Arendal sammen med familien. Utfold dere i Hove klatrepark eller ta turen innom Vitensenteret Sørlandet – et opplevelses- og læringssenter for barn og unge. Bo på Thon Hotel Arendal som ligger sentralt ved bryggekanten i Arendal sentrum.

bjornepark-(22-of-60).png

Familietur til Bjørneparken

Dra på familietur med barna til Bjørneparken i Flå. Der kan du observere ville, norske dyr som bjørn, elg og gaupe. Du får også hilse på snille husdyr som kaniner og ponnier, og litt mer skumle typer i Norges største krokodilleutstilling. Bo på Thon Hotel Bjørneparken, spis på Bjørnehiet Restaurant og shop på Bjørneparken Kjøpesenter (dittgavekort.no kan brukes på hotellet, i kjøpesenteret og restauranten. Det kan ikke brukes i selve Bjørneparken.)

Her finner du en komplett liste over hvor du kan bruke dittgavekort.no.