Bilde av to damer i morgenkåpe som drikker kaffe

Gi en opplevelse i bursdagsgave

Hva med å gi bort en hotellweekend i bursdagsgave? Her er tre forslag til ulike opplevelser du kan gi bort til noen du er glad i.

Bursdagsgaven blir med ett litt mer spennende dersom det er snakk om noe du og bursdagsbarnet kan gjøre sammen. En opplevelsesgave kan varieres i det uendelige – enten du vil ta med bursdagsbarnet på en bedre middag eller et hyggelig hotellopphold.

Byferie

Skjem bort noen du er glad i ved å ta dem med på en hotellweekend i en av Norges byer. Med 104 byer fra nord til sør, har Norge noe for enhver smak. Hva med å legge turen til naturskjønne Tromsø, også kalt Nordens Paris? I Tromsø sentrum finner du både Thon Hotel Polar og Thon Hotel Tromsø – begge i umiddelbar nærhet til Ishavskatedralen, Polaria, restauranter og kafeer. I Tromsø finner du også en rekke aktiviteter, og i 2018 kåret TripAdvisor byen til verdens tredje beste reisemål for opplevelser. I kåringen blir blant annet fjordene, reinsdyrmating og nordlyset trukket fram som de beste opplevelsene, men du finner også aktiviteter som hvalsafari, offpiste og spabåt.

Bilde av utsikten mot Tromsø

Ønsker du å kjenne på storbyfølelsen er Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger flotte alternativer. Fyll dagene med shopping, gode matopplevelser og sightseeing – alt ettersom hva du føler for. Hva med å bo på populære Thon Hotel Rosenkrantz Bergen? Hotellet er blitt kåret til gjestenes favoritt, og med sin sentrale beliggenhet er det et perfekt utgangspunkt for en helg i Bergen by.

Tips! Du trenger ikke å reise langt for å få følelsen av litt ferie. Hva med å være turist i egen by, eller kanskje ligger det en by i nærheten av der du bor som du ønsker å utforske nærmere?

Bilde av Bergen

Middag på restaurant

En god matopplevelse slår aldri feil, og er en perfekt gave til den som har alt. Ved å legge middagen til en restaurant, kan dere nyte en behagelig kveld uten å tenke på innkjøp eller oppvask. Bor du i nærheten av Oslo, byr Osteria della Nonna på fantastiske smaker. Menyen tar deg med på en kulinarisk reise gjennom Italias rike matkultur, og er en liten perle for alle matelskere!

Tips! Skriv et hyggelig kort og legg ved et gavekort fra dittgavekort.no, hvor du inviterer bursdagsbarnet med på middag. Benytt anledningen til å fortelle hvor mye du setter pris på han/henne, så blir gaven ekstra hyggelig å pakke opp.

Dekket bord med matretter fra Osteria della Nonna

Valgmuligheter med gavekort

Synes du det er vanskelig å bestemme både tid og sted for en opplevelsesgave? Da er et gavekort fra dittgavekort.no midt i blinken – enten du vil gjøre noe av det som blir nevnt i artikkelen eller skreddersy din egen opplevelsesgave! Med dittgavekort.no har dere mulighet til å legge mini-ferien en helg som passer for dere begge. Bursdagsbarnet får også mulighet til å bestemme hvor han/hun ønsker å dra, da gavekortet kan brukes på over 70 Thon Hotels i hele Norge. Som en bonus kan dittgavekort.no også brukes på alle hotellets restauranter, samt i 4000 butikker på cirka 80 kjøpesentre.