dittgavekort.no og bursdagsgave.

Bursdagsgaven med flest muligheter

Kjenner du noen som har bursdag snart? Leter du etter en gave som er både personlig, og som du vet at bursdagsbarnet vil få bruk for?

Kjøp et dittgavekort.no! Med dette gavekortet kan bursdagsbarnet kjøpe seg akkurat det hun eller han har lyst på. Kortet kan brukes i mer enn 4000 butikker og på ca. 80 kjøpesenter og over 70 Thon Hotels.

Gavekort med ditt bilde på

Synes du ikke gaven er personlig nok? Bestill gavekortet med fysisk levering i posten, så kan du laste opp dine egne bilder på kortet og gjøre gaven helt unik.

Dårlig tid? Det er også mulig å lage en personlig hilsen med eget bilde eller video dersom du bestiller gavekortet digitalt med SMS eller e-post.

Lag et gavekort med bilde av barna til mor og far, eller et bilde fra jenteturen til London til venninnen din. Eller kanskje du har en bestemor som elsker berlinerboller? Sett det på kortet, så får hun kjøpe seg så mange ferske boller hun vil.

bilde av to gavekort med personlig design

Kjøp dittgavekort.no

Kjøp dittgavekort.no og send et gavekort på SMS eller e-post til mottaker eller send det i posten. Ønsker du å få tak i det fysiske kortet med en gang, kan du kjøpe det i automat på kjøpesenter over hele Norge

Lag gavekort med eget bilde for å selv bestemme hvordan gavekortet skal se ut. Du kan også legge ved en videohilsen.