Bilde av Thon Hotel Storo Suite

Morsom bryllupsgave til de som har alt

Er du invitert i bryllup til brudeparet som «har alt»? Hva med å gi en annerledes og morsom bryllupsgave som de garantert kommer til å sette pris på og minnes for alltid.

Gi en opplevelse i bryllupsgave

For brudeparet som har alt er en opplevelse en morsom gave som er annerledes og spennende. For eksempel kan det å gi et gavekort på en overnatting eller middag på en romantisk restaurant være midt i blinken for de nygifte. Da kan brudeparet selv bestemme hvor de vil reise og de kan nyte bryllupsgaven når det passer dem.

Romantisk weekend i bryllupsgave

For brudeparet kan det å reise bort på en miniweekend være en romantisk start på ekteskapet. En weekendtur må på ingen måte være en reise langt avgårde. Mange har travle liv og vil heller bruke weekendturen på å sjekke ut destinasjonen, spise god mat og nyte hverandres selskap heller enn flyplasser og sikkerhetskontroller. Ved å gi et gavekort på opplevelse og reise, kan de selv velge ønsket dag og sted.

Thon Hotel Opera romantisk dekorert seng

Her er et eksempel på hva en romantisk weekend i Oslo kan tilby. Hovedstaden er en by fylt av fine opplevelser. Like ved flytoget ligger Thon Hotel Opera som er blant hotellene med den mest spektakulære utsikten og sentrale beliggenheten i Oslo. Et perfekt utgangspunkt for å utforske byen.

I tillegg til shopping og sightseeing kan det være friste å sette seg ned med en god kopp te og vidunderlige små sandwicher og scones på afternoon tea i Vinterhaven på Hotel Bristol. Afternoon tea er en erkebritisk tradisjon hvor du koser deg med et tårn av mini-sandwicher og varme scones med hjemmelaget syltetøy, med søte fristelser på toppen av stativet. Og om det ønskes mer luksus og romantikk, kan man bestille deilig champagne til.

Oslo er etter hvert blitt et mekka for spennende og gode smaker. Byen har hele 32 restauranter som nevnes i den berømte Michelin-guiden. For de nygifte bør det derfor være mer enn nok å velge mellom når de skal spise middag. Et godt tips er Osteria della NonnaThon Hotel Rosenkrantz, som er en restaurant med et autentisk italiensk konsept. 

Bilde av diverse matretter

En morsom bryllupsgave - i et kort

Alle eksemplene fra artikkelen over er steder man kan bruke dittgavekort.no. Ved å gi brudeparet et gavekort fra oss, gir du dem samtidig valget mellom et hav av ulike opplevelser, i tillegg til mange shoppingmuligheter.

Gavekortet kan du gjøre personlig og unikt med et morsomt bilde av brudeparet eller et godt minne. Sammen med et fint kort hvor du foreslår at de kan bruke kortet til, for eksempel en weekendtur til Oslo, blir gavekortet en ekstra spesiell og minnerik gave.

Kjøp dittgavekort.no

Kjøp dittgavekort.no og send et gavekort på SMS eller e-post til mottaker eller send det i posten. Ønsker du å få tak i det fysiske kortet med en gang, kan du kjøpe det i automat på kjøpesenter over hele Norge

Lag gavekort med eget bilde for å selv bestemme hvordan gavekortet skal se ut. Du kan også legge ved en videohilsen.