Digital påskegave med dittgavekort.no

Digital påskegave

Påsken står for døren, og mange bedrifter har som tradisjon å overraske sine ansatte med påskeegg. På tross av at det i år, mer enn noensinne, er viktig med en ekstra oppmerksomhet, gjør situasjonen med hjemmekontor det vanskelig å gjennomføre logistikkmessig.

Med dittgavekort.no kan du glede dine ansatte på en smittevennlig måte, og de ansatte kan selv velge innholdet i påskeegget på ett av våre 82 kjøpesentre i hele Norge. En vinn-vinn-situasjon.

Det enkleste og mest smittevennlige er å sende gavekortet på SMS med en hyggelig påskehilsen. Du kan også bestille fysiske gavekort med eget design, som f.eks. bilde av en påskehare eller -egg. Disse kan du enkelt sende videre til de enkelte i posten. Ønsker du fysiske gavekort i dag, kan du også kjøpe gavekort med standard design i automatene på våre sentre.

Så enkelt er det å bestille:

Gå inn på siden til kjøp av gavekort og velg hvilken måte du ønsker å bestille gavekort.
 

Raskt levert gavekort på SMS

Bestill gavekort på en enkel måte. Bestem sendetidspunkt og skriv en påskehilsen. Den heldige mottakeren mottar SMS med en din hilsen og en hentekode. Hentekoden brukes til å hente ut gavekort i automat på kjøpesenter.
  1. Velg antall og beløp.
  2. Velg når SMS-en skal sendes.
  3. Skriv en hyggelig hilsen.
  4. Fyll inn alle mottakernes mobilnummer og informasjon om avsender.
  5. Betal.

Gavekort levert i posten

Bestill fysiske gavekort, med standard design eller det bildet du selv ønsker, levert i posten.

  1. Velg antall og beløp.
  2. Velg design.
  3. Fyll inn nødvendig informasjon.
  4. Klikk «bestill», bekreft og betal.

Ønsker du gavekortene i dag?

Dittgavekort.no kan også kjøpes på ditt nærmeste kjøpesenter. Automaten er tilgjengelig selv om noen butikker er stengt under pandemien. Klikk her for senteroversikt.

Ekstra stas med eget design

Du kan enkelt gjøre påsken helt unik med ditt eget påskebilde på fremsiden. Velg bilde, logo eller hvorfor ikke skrive en personlig hilsen? Du kan velge ferdig design eller eget design når du bestiller kortet på nettsiden.